Vakantiewoning Vivenda Fleau e Pleuntje (12 personen) in Algarve, Portugal

Plaats: Portimão, District: Rio Arade

Vakantiewoning Vivenda Fleau e Pleuntje in Algarve
Vakantiewoning Vivenda Fleau e Pleuntje in Algarve (1)Vakantiewoning Vivenda Fleau e Pleuntje in Algarve (2)Vakantiewoning Vivenda Fleau e Pleuntje in Algarve (3)

Prijs per week:

Laagseizoen
2000 -
Hoogseizoen
3100

Bijzonderheden:

  • Verwarmd zwembad met jacuzzi
  • 3 badkamers
  • Mountainbikes
  • BBQ
  • Buitenkeuken

Naar website

De mooie, oorspronkelijk onder architectuur gebouwde stadsvilla ligt op een werkelijk prachtige locatie: op slechts 50 meter van het mooie strand van Praia da Rocha te Portimao

De ruime villa heeft 5 slaapkamers op de 1e verdieping. Op de tweede verdieping is nog een kamer voor 2 kinderen. De maximale bezetting is 10 volwassenen en 2 kinderen. Zeer sfeervolle woonkamer (met antiek tegelwerk) met open haard en halfopen eetkamer met gedeeltelijk frontaal zeezicht. De woonkamer bestaat uit drie delen: eetkamer, zitkamer en tv-hoek. De meubels zijn comfortabel en vanuit de woonkamer loopt u via de schuifpui naar één van de terrassen met prachtig uitzicht op zee. Grote, moderne compleet ingerichte keuken met alle mogelijk denkbare moderne apparatuur. U kunt dus zelf koken in de Vivenda... maar... waarom zou u eigenlijk zelf koken wanneer u een kok tot uw beschikking heeft? Laat u lekker verwennen. In de bijkeuken treft u de wasmachine en droger.