Vakantiewoning Quinta Pomar (1-4 personen) in Algarve, Portugal

Plaats: Aljezur

Vakantiewoning Quinta Pomar in Algarve
Vakantiewoning Quinta Pomar in Algarve (1)Vakantiewoning Quinta Pomar in Algarve (2)Vakantiewoning Quinta Pomar in Algarve (3)

Prijs per week:

laagseizoen: 395 -
hoogseizoen: 895

Bijzonderheden:

  • dichtbij het strand
  • barbecue
  • dompelbad
  • mountainbikes te huur
  • overwinteren

Landelijk vakantiehuisje met buitenbad, rustig gelegen tussen de vijgenbomen op 2 km vanaf de westkust. Dichtbij mooie strandjes en slechts 2km van het dorp. Centraal gelegen en ver weg van massatoerisme.

Gezellig vakantiehuis op loopafstand van 2 stranden, bereikbaar in 10 minuten wandelen. Prachtig gelegen dichtbij de rivier die uitmondt in de zee. De woning biedt 2 slaapkamers, badkamers, woonkamer met houtkachel en moderne keuken. De ruimte rondom het vakantiehuis biedt veel privacy, je kunt opfrissen in het buitenbad. Verder zijn er 2 ligbedden, eettafel met stoelen, parasol en een barbecue. Vele mooie strandjes in de buurt, waar je van prachtige zonsondergangen geniet. Op de grotere zijn surfscholen en restaurantjes. Het authentieke stadje Aljezur ligt op 5 autominuten. De gemeente Aljezur ligt in een prachtig groene omgeving, waar je rust vindt en heerlijke natuurwandelingen kunt maken. Kijk op onze website voor meer informatie.