Vakantiehuis Casa do Alferes (2 tot 6 personen) in Midden Portugal

Plaats: Maçâs de Dona Maria, District: Leiria

Vakantiehuis Casa do Alferes in Midden Portugal
Vakantiehuis Casa do Alferes in Midden Portugal (1)Vakantiehuis Casa do Alferes in Midden Portugal (2)Vakantiehuis Casa do Alferes in Midden Portugal (3)

Prijs per week:

laagseizoen: 686 -
hoogseizoen: 1680

Bijzonderheden:

  • al vanaf 3 nachten
  • inclusief ontbijt
  • kinderen welkom vanaf 12 jaar

Luxe tussen Coimbra en Tomar/ervaar stilte van de natuur/art design antiek/wifi cv/2 eeuwenoude landhuizen/appartement of vakantiewoning/bos tuinen wijngaard ZWEMBAD terrassen vergezichten/1 km dorpje winkels cafés restaurant.

Landgoed, rustig gelegen midden in de natuur, bestaand uit twee eeuwenoude landhuizen, waarvan er een als comfortabel gastenverblijf is ingericht en is voorzien van 3 slaapkamers en 3 badkamers. Beide huizen zijn volledig gerestaureerd en gemoderniseerd met als resultaat een mooie mix van oude elementen en moderne binnenhuisarchitectuur. Natuurlijk is er ook een zwembad met groot terras en fraaie tuin. Op deze heerlijke plek kunt u volledig tot rust komen, maar het is tevens een ideaal vertrekpunt om kennis te maken met de rijke cultuur van Midden Portugal. Bezienswaardigheden zijn o.a.: Coimbra, Tomar, Leiria, Nazaré, Alcobaça, Batalha, Fàtima, Conimbriga, Buçaco.