Vakantiewoning Quinta das Cegonhas (4/6 personen) in Midden Portugal

Plaats: Gouveia, District: Guarda

Vakantiewoning Quinta das Cegonhas in Midden Portugal
Vakantiewoning Quinta das Cegonhas in Midden Portugal (1)Vakantiewoning Quinta das Cegonhas in Midden Portugal (2)Vakantiewoning Quinta das Cegonhas in Midden Portugal (3)

Prijs per week:

laagseizoen: 700 -
hoogseizoen: 910

Bijzonderheden:

  • wifi
  • zwembad
  • wandelingen
  • bronwater
  • wasmachine
  • pelletkachel

Quinta das Cegonhas is een landgoed op het Portugese platteland. Een zeer geschikte omgeving voor groepen, individuen en families die belang hechten aan rust, privacy, comfort en aktiviteit.

Het vakantiehuis "Cegonha" is gebouwd op een van de bovenste terrassen van het landgoed Quinta das Cegonhas. Door zijn ligging is er ruimschoots privacy, rust en ruimte. Gasten kunnen gebruik maken van alle voorzieningen van het landgoed zoals een zwembad, bar, restaurant, speeltoestellen, bibliotheek, uitgezette wandelingen en het excursie aanbod.
Het huis heeft een kamer met open keuken waarin allerlei apparatuur, tv en wifi. Twee slaapkamers op de begaande grond met ieder een eigen badkamer. Op de eerste verdieping is een derde slaapkamer met een toilet en wastafel. Er zijn twee veranda's en er is een terras achter het huis met droogmolen. Het huis heeft een optimale isolatie v.w.b. warmte, kou en geluid. Er is vloerverwarming aanwezig en een pelletkachel. U kunt tevens gebruik maken van een wasmachine. Een ideaal vakantiehuis voor gezinnen en echtparen die houden van comfort, rust en ruimte en natuur met de mogelijkheid om aktiviteit en ontmoeting op te zoeken.