Vakantiewoning Casa Fontelheira (2/8 personen) in Noord Portugal

Plaats: Vila Nune, District: Cabeceiras de Basto/Braga

Vakantiewoning Casa Fontelheira in Noord-Portugal
Vakantiewoning Casa Fontelheira in Noord-Portugal (1)Vakantiewoning Casa Fontelheira in Noord-Portugal (2)Vakantiewoning Casa Fontelheira in Noord-Portugal (3)

Prijs per week:

laagseizoen: 795 -
hoogseizoen: 995

Bijzonderheden:

  • zwembad
  • jeu-de-boules
  • tafeltennis
  • kinderspeelbos

Prachtige casa daterend uit 1680, onlangs gerenoveerd, centraal gelegen op ruim 8000m2 grond met eeuwenoude olijfbomen en fruitbomen. De casa is voorzien van alle luxe en comfort. Een prachtige ambiance voor een rustig verblijf met veel privacy.

Casa Fontelheira is een kleinschalig luxe vakantieparadijsje met een 3-tal accommodaties, waaronder een luxe vakantie villa en 2 luxe glamping safari tenten.
Ons domein ligt zeer centraal gelegen, nabij de A7 die u langs alle prachtige steden voert als Porto, Guimaraes, Braga, Vila Real etc. Op ons domein vindt u talloze fruit-, noten- en olijfbomen, alsmede een prachtig aangelegde tuin rondom het grote zwembad. Een heerlijke ligweide, jeu-de-boulesbaan, tafeltennistafel en een kinderspeelbos. Vanaf het zwembad heeft u een fenomenaal uitzicht dat niet te omschrijven valt. Vriendelijke behulpzame eigenaren die u wegwijs kunnen maken in het ongerepte Noord Portugal.