Vakantiewoning(en) Quinta do Rio (4 personen) in Noord Portugal

Plaats: Canedo de Bastoo, District: Minho

Vakantiewoning(en) Quinta do Rio in Noord Portugal
Vakantiewoning(en) Quinta do Rio in Noord Portugal (1)Vakantiewoning(en) Quinta do Rio in Noord Portugal (2)Vakantiewoning(en) Quinta do Rio in Noord Portugal (3)

Prijs per week:

laagseizoen: 400 -
hoogseizoen: 450

Bijzonderheden:

  • zwembad
  • kayaken
  • afwasmachine
  • houtkachel

Quinta do Rio ligt midden in een ecologisch gebied aan de schitterende verfrissende rivier de Tãmega met aangrenzend aan ons terrein diverse privé-strandjes.

Casa das oliveiras bestaat uit een hoofdhuis met ruime woonkamer en open luxe keuken ,ruime slaapkamer en luxe badkamer. Bij dit huis hoort nog een kleiner huis dat op 10 meter van het hoofdhuis staat en welke is voorzien van een ruime slaapkamer en eigen badkamer met toilet. Het geheel is gerestaureerd waarbij modern en authentiek verenigd zijn. Het huis is zeer luxe ingericht en van alle gemakken voorzien, en de woonkamer en de slaapkamer zijn middels grote glasdeuren verbonden aan een veranda waar U kunt genieten van het schitterde uitzicht. Onder een van de 20 olijfbomen zit U heerlijk in de schaduw. En van de 2 grote sinaasappelbomen kunt u sinaasappels plukken voor vers geperst sinaasappelsap.